Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Mathilde Wibautstraat 16
    1628 PJ Hoorn
  • Website

Terrecotte Benelux

NIEUW: Wij leveren ook grotere maten tegels (80x80cm)!

Wij zijn een jong familiebedrijf dat sinds 2013 de exclusieve rechten heeft voor de meeste delen van Europa voor de import en verkoop van handgemaakte, duurzame producten vervaardigd van natuurlijke materialen en de import en verkoop van terracottaproducten (de Benelux, Denemarken, Tsjechië en Polen) en vloertegels voor binnen en buiten (geheel Europa muv Oostenrijk en Zwitserland) als voornaamste activiteit. De bovengenoemde markten worden ondermeer bewerkt voor de import en verkoop van tuinpotten en -vazen, wand- en vloertegels en mozaïeken voor vloeren en wanden. De bovengenoemde markten worden ondermeer bewerkt voor de import en verkoop van tuinpotten en -vazen, wand- en vloertegels en mozaïeken voor vloeren en wanden. Terrecotte Benelux stelt strikte normeringen, waaronder handgemaakt, duurzaam, milieuvriendelijk, vorstbestendig en een hoog afwerkingsniveau, aan voor de produktie waardoor de consument een hoogstaand kwalitatief produkt kan worden geboden tegen een relatief lage prijs.

De produkten worden afgenomen van kleine producenten (veelal familiebedrijven) die zich met name in de Toscane-streek (Italië) bevinden vanwege de warme kleurschakeringen die bewerking van het hoofdingrediënt van de produkten (Toscaanse klei) met zich meebrengen en die menig consument aanspreken door de natuurlijke uitstraling daarvan.

Op deze wijze komt Terrecotte Benelux tegemoet aan de toenemende consumentenbehoefte aan natuurlijke en duurzame materialen enerzijds en de instandhouding van kleine, ambachtelijk georiënteerde produktiebedrijven anderzijds.

In de te bewerken markten wordt gebruik gemaakt van een klein netwerk van dealers en afnemers; werken met kwalitatief hoogstaande produkten impliceert voor Terrecotte Benelux dan ook dat uitsluitend wordt gewerkt met dito outlets. Veelal zijn dat kleine, zelfstandige tegelspecialisten, kwekerijen en tuincentra.Levering van

  • Binnentegels
  • Buitentegels
  • Natuursteen

Showroom aanwezig:

Nee

Online assortiment bekijken:

Ja