sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rijksweg 85
    6998 AG Laag-Keppel
  • 0640882722

Tegels van Toen

Hoe het begon

Ooit begonnen als tegelzetter waarbij de passie voor tegels is ontstaan. In 1996 leerde ik Robbert & Ryan kennen en vanaf 2004 werken wij met veel plezier samen. We zijn samen gaan bouwen aan een bijzondere collectie wand- en vloertegels en natuursteen die we dus al sinds 1996 verkopen in onze ‘stenen’ winkel. 

Online tegelwinkel

Nu al weer 2 jaar geleden is de wens ontstaan om een site te bouwen waarbij het gemak van online kopen voorop staat. Persoonlijk contact en goede service vinden wij echt belangrijk! Na 2 jaar mogen we nu zonder arrogantie zeggen dat het een succes is!  Een voordeel van de webshop is dat ik flexibel kan acteren, dus ook als er iets ter plekke bekeken moet worden of als ik op zoek mag naar een tegel voor een restauratieproject, het is mogelijk.

 Collectie

Je ziet in de collectie duidelijk de hang naar ‘toen’; de sfeer van landelijk , herenhuizen, jaren-30 woningen, vintage en retro. De laatste jaren zien we dat de collectie ook veel wordt toegepast in moderne woningen; een combinatie van toen-en-nu. De tegels moeten wel voldoen aan een aantal criteria; origineel, authentiek en ambachtelijk én ( niet te vergeten) betaalbaar!Tegels van Toen in het kort

Levering van

  • Binnentegels

Showroom aanwezig:

Nee

Online assortiment bekijken:

Ja