Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Hoofdweg 131 Hal I
    7371 GG Loenen
  • 055-3034930
  • Website

Tegelloods.nl

Tegelloods.nl iin Loenen(onderdeel van Hamer Trading Company) is onlangst gestart op gestart op 2 april 2018, eigenaar Dennis Hamer heeft met ruim 30 jaar ervaring in de tegelbranche een eenvoudig concept opgezet in wand en vloertegels. Tegelloods.nl import rechtstreeks af fabrieken Italie en Spanje mooie materialen in zodat de prijzen scherp (lees goedkoop!) zijn.  Door deskundige hulp kunt u altijd een keuze maken uit het ruime aanbod die te zien is in de ruime showroom in Loenen (Gld) die makkelijk bereikbaar is vanuit de stedendriehoek Apeldoorn/Deventer/Arnhem. 5 minuten rijden vanaf Apeldoorn Zuid, vlak aan de snelweg.

De collectie wandtegels van Tegelloods.nl bestaat uit een breed aanbod en diverse afmetingen, van kleine handgevormde wandtegels 10x10 cm tot groot formaat van 60x120 cm. Keukentegels, toilettegels, badkamertegels, noem het maar op, Tegelloods.nl kan het leveren.  Welke fabriek dan ook, het is leverbaar, van Mosa, Sphinx, Marazzi, Castelvetro, noem het maar op.

Collectie vloertegels is bij Tegelloods.nl heel ruim, van de patroontegels Winckelmans, kermamische Portugese patroonvloeren, Winckelmans vloeren, keramisch houten vloeren, natuursteenllook tot keramisch betonvloeren. In zeer veel afmetingen, patronen, kleuren leverbaar.

Zeker de homecollectie Martillo vloertegels, een breed aanbod vloertegels in diverse afmetingen van 30x30 cm tot aan 90x90 cm voor hele scherpe prijzen.

Ook de tegellijmen / voegmaterialen / kitten enz. is leverbaar bij Tegelloods.nl, van Coba, Schonox, kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Bij ons staan een aantal dingen hoog in het vaandel: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en natuurlijk niet te vergeten: scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk deskundig advies door onze Tegelmeester. Tegelloods.nl levert aan zowel bedrijven als particulieren, van toilet tot projecten, Tegelloods.nl kan u de materialen leveren.

Tegelloods.nl

Hoofdweg 131  HAL I

7371 GG  LOENEN (Gld)

055-3034930


Foto's van Tegelloods.nlDeze tegelleverancier in het kort

Levering van

  • Binnentegels

Showroom aanwezig:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja