sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Hoofdstraat Oost 37
    8471 JJ Wolvega
  • Website

de Huischkamer

De Huischkamer staat voor alles op het gebied van sfeervol wonen.

Een divers aanbod waar je niet dagelijks tegen aan loopt. Ons doel is om een huiselijke sfeer te creƫren, door oude en nieuwe producten met elkaar te combineren. Dat levert verrassende (huis)kamers op en maakt een interieur helemaal eigen. Daar raak je niet snel op uit gekeken, omdat het een persoonlijke smaak is en geen trend. Dat is precies wat de Huischkamer wilt bereiken; namelijk durf iets anders te kiezen en je zult zien dat je blij wordt verrast!

Ons assortiment bestaat uit nieuwe, maar ook uit tweedehands producten. Alle nieuwe producten vind je hier in onze webwinkel. Onder onze nieuwe artikelen vallen wandtegels en vloertegels, woonaccessoires en behang.

De tweedehands artikelen die wij aanbieden zijn antieke vloertegels, meubels, luiken en woonaccessoires. De antieke vloertegels en luiken vind je ook in onze webwinkel. Voor antieke/vintage meubels en woonaccessoires nodigen wij je graag uit om in onze fysieke winkel te komen kijken, omdat dit aanbod snel varieert.de Huischkamer in het kort

Levering van

  • Binnentegels
  • Buitentegels

Showroom aanwezig:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja