Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • De Noord 45
    8251 GM Dronten
  • 0321-338118

Tegeltoko

Tegeltoko is met 4 vestigingen in Noordoost Nederland onbetwist de grootste specialist in wandtegels en vloertegels. Ook voor een ruime keuze aan keukentegels bent u bij Tegeltoko op het juiste adres. Een ongekend grote collectie tegels met natuurlijk allerlei soorten sierstrips en dekortegels. Tegeltoko importeert het grootste gedeelte uit landen als Italiƫ, Spanje en Portugal.


Wilt u snel aan de slag dan kan dat natuurlijk ook met onze uitgebreide voorraad tegels die in elke winkel aanwezig is. Mochten wij tegels voor u moeten bestellen, dan zorgen wij, dat wij ze zo snel mogelijk in huis hebben. Met vestigingen in Assen, Dronten, Muntendam en Nieuwleusen zitten wij in de buurt. Zo niet dan kunt u terecht op onze webshop.

Bij Tegeltoko streven wij ernaar u, de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Al onze tegels zijn standaard eerste keus, en gesorteerd op verfbadnummer. Daarnaast kunnen wij door grote en rechtstreekste inkoop lage prijzen bewerkstelligen, die wij direct aan u doorbereken.

In elke vestiging van Tegeltoko zijn ruim 40 verschillende soorten tegels direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast is het grootste gedeelte van ons assortiment binnen 1 week leverbaar! Ook lijmen en voegen zijn in veel kleuren en soorten direct beschikbaar voor u.

Bij Tegeltoko leveren wij niet alleen tegels, wij kunnen ze ook bezorgen en voor u zetten. Daarnaast kunt u altijd eerlijk en kundig advies bij ons inwinnen. U krijgt niet alleen advies over de esthetische kant van tegels, maar ook het technische aspect komt aan bod.Dus kom naar Tegeltoko voor een uitgebreid assortiment aan Tegels


Deze tegelleverancier in het kort

Levering van

  • Binnentegels
  • Buitentegels
  • Natuursteen
  • Vloerverwarming

Showroom aanwezig:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja