Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • jan van scorelstraat 61
    3583 CK Utrecht
  • 0302340395

MozaïeK Tegels & Sanitair

Tegels , witjes, plavuizen, natuursteen, winckelmans enz. Mozaiek in alle maten kleuren en materialen, mooie wasbakjes, Vola kranen en Balance douchewanden. Kleur, sfeer, smaak, beleving, kwaliteit, eerlijk advies.

als u de moeite neemt om een afspraak te maken met mij, neem ik de tijd om u rond te leiden in het Tegelwalhalla, zodat u straks nog jaren van een weloverwogen keuze kunt genieten.

Ik ben een luisterend oor voor starters met verbouwingsplannen voor hun eerste woning in Lombok, de doorstarter in Oog in Al, het seniorenappartement in de binnenstad, de gekochte huurwoning in Lunetten, een jaren 30 woning in Hoograven, Tuindorp, Bilthoven en Zeist.

Voor uw keuken lever ik bijzondere wandtegels. Een badkamer van 1,8*2,8 geeft legio inrichtingsmogelijkheden en materiaaltoepassingen. En als u echt een grote badkamer heeft (meer dan 10m2) denk ik ook graag met u mee over de inrichting. Voor een jaren 30 woning kan ik dubbelhardgebakken tegels van 10x10 leveren of granito tegels, die lijken op de gestorte vloeren. Een aanbouw krijgt een zuid-europees karakter met kleurige patroontegels. Zelfs van het kleinste toiletje is nog iets fastoenlijks te maken, met een fonteintje van 15x30 cm, een kort wc-tje van 47 cm+9 cm voor het spoelreservoir, 1m2 vloertegels en 3m2 wandtegels.

Ik hou rekening met gewenste levertijd, onderhoudsgevoeligheid, sfeer, kleur, en uw budget.

Kijk eerst in de digitale etalage op mijn blog en op mijn site en maak dan een afspraak.

Monique van WaesLevering van

  • Binnentegels
  • Buitentegels
  • mozaiek
  • Natuursteen
  • Vloerverwarming

Showroom aanwezig:

Ja

Online assortiment bekijken:

Ja