Jade natuursteen & tegels


Galvanistraat 24 1704 ST Heerhugowaard
072-5712263 Klik om te bellen

Over Jade natuursteen & tegels

Jade Natuursteen & Tegels heeft zich gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van natuurstenen vloeren en tegels voor zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft Jade Natuursteen & Tegels diverse artikelen voor het aankleden van de badkamer, zoals wastafels en douchebakken. Ook voor een kraan of sifon kunt u bij ons terecht. Daarnaast leveren wij vensterbanken of dorpels uit voorraad! Bel ons: 072-5712263 of bezoek onze showroom aan de Galvanistraat 24 in Heerhugowaard.

Onze ervaring is dat klanten het prettig vinden om de complete verbouwing onder te brengen bij één aannemer. Wij bieden u daarom een compleet pakket. Wij geven u allereerst advies op maat en helpen u vervolgens ook met het slopen en verwijderen van bestaande vloeren en muren. Daarna leggen wij alles opnieuw aan en ook voor de installatie van apparatuur wordt gezorgd. Wilt u een vloerverwarming? Geen probleem onze vakkundige medewerkers plaatsen het en werken alles netjes af.

Alles onder één dak dus! Uiteraard met de daarbij behorende garanties. Vakmanschap is hierbij een must is en daar staan wij garant voor. Komt u daarom snel langs in onze Showroom en laat u inspireren en overtuigen door de prachtige opstellingen die wij in onze showroom hebben staan.

Jade natuursteen & tegels in het kort

Levering van

Binnentegels
Buitentegels
Natuursteen
Vloerverwarming

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Jade natuursteen & tegels


Galvanistraat 24 1704 ST Heerhugowaard
072-5712263 Klik om te bellen