MAWI Tegels B.V.


Handelsweg 5a 3606 AA Maarssen
0346 751865 Klik om te bellen

Over MAWI Tegels B.V.

MAWI Tegels B.V. is de specialist voor bijzondere tegels en natuursteen in Midden-Nederland. Door onze persoonlijke service en scherpe prijzen bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij ons heeft u de keuze uit een zeer ruim assortiment wandtegels, vloertegels, en diverse soorten natuursteen zoals marmer, graniet en hardsteen. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in (keramische) cementtegels en terrazzotegelvloeren.

Onze tegelshowroom is gevestigd in Maarssen (nabij Utrecht ) waar wij een uitgebreid en gevarieerd assortiment tegels en natuursteen hebben zodat u nieuwe ideeën op kunt doen. Onze enthousiaste interieuradviseurs helpen u graag verder! Zoekt u een nieuwe plavuizen vloer, tegels voor de badkamer, keukentegels of misschien wel nieuwe tegels voor het terras ? Het is allemaal mogelijk en wij geven u vrijblijvend interieuradvies.

Heeft u vragen en/of opmerkingen zijn wij telefonisch en per mail bereikbaar. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom in onze gezellige tegelshowroom in Maarssen, direct aan de A2 tussen Utrecht en Amsterdam

Foto's

patroontegels

MAWI Tegels B.V. in het kort

Levering van

Binnentegels
Buitentegels
Keramisch Parket
Natuursteen
Vloerverwarming

Online assortiment bekijken

Ja

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

MAWI Tegels B.V.


Handelsweg 5a 3606 AA Maarssen
0346 751865 Klik om te bellen