Solza


Prins Bernhardlaan 3J 2404 NB Alphen a/d Rijn
085 060 5354 Klik om te bellen

Specialist in A-kwaliteit keramische tegels
Verkoop aan bedrijven en particulieren
Snel thuisbezorgd vanuit eigen voorraden

Over Solza

Bij Tegelhandel Yzina doen we het net even anders

U verwacht van uw tegelgroothandel kwaliteit, transparantie, continuïteit, service en aantrekkelijke prijzen? Dit is precies ons concept.

Toegewijd aan kwaliteit

Yzina heeft een sterke focus op het leveren van hoogwaardige keramische tegels die lang meegaan en eenvoudig te installeren zijn. Om dit te verzekeren, worden diverse Europese steenfabrieken bezocht om de producten persoonlijk te selecteren. Deze aanpak waarborgt de kwaliteit en maatvastheid van de tegels. Bovendien wordt de ecologische voetafdruk verkleind door geen tegels uit verre landen te importeren.

Betrouwbaarheid en continuïteit

Transparantie en continuïteit zijn voor Yzina van essentieel belang. Er wordt open en eerlijk gecommuniceerd over levertijden om teleurstellingen te voorkomen. Voor snelle en betrouwbare levering heeft Yzina het 'Yzina DIRECT' programma ontwikkeld. Hierbij worden de favoriete tegels van Yzina in Nederland op voorraad gehouden voor onmiddellijke levering. Deze service biedt continuïteit voor klanten die met spoed tegels nodig hebben of bij moeten bestellen.

Persoonlijke klantenservice

Yzina blinkt uit in service, van advies vooraf tot after-sales support. Het team helpt klanten bij het kiezen van de juiste tegels of tegelcombinaties voor hun projecten. Ook wordt er advies gegeven over het juiste voegmiddel en zijn er grootformaat proefmonsters beschikbaar. Mocht er een probleem ontstaan, dan staat de klantenservice klaar om dit op te lossen. Klanten kunnen zowel per e-mail als telefoon contact opnemen. Gewoon persoonlijk en niet via chatbots of contactformulieren.

Betaalbaarheid en toegankelijkheid

Met Yzina tegels kunnen klanten verbluffende resultaten bereiken zonder hun budget te overschrijden. Het bedrijf houdt rekening met de prijs-/kwaliteitverhouding bij de selectie van zijn producten. Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen producten rechtstreeks via de webshop bestellen. Door deze volumes kan Yzina scherpe prijzen aanbieden aan zakelijke klanten, waaronder tegelzetters, aannemers, tegelwinkels en klusbedrijven.

Yzina is hét inkoopadres voor al jouw tegelprojecten, thuis of zakelijk. Bestel ook direct de juiste voegmiddelen, lijmen, kitten en andere toebehoren en ga direct aan de slag.

Tiles selected by us (nergens minder keuze)

Foto's

Van persoonlijk advies tot aan een betrouwbare levering
Yzina opent samen met Marianne Timmer en Hans Nijland nieuwe warehouse + kantoor in Groningen
Yzina biedt verschillende collecties tegels aan voor vloeren- en tegelhandels met een showroom
Alleen A-kwaliteit tegels van Europese bodem

Solza in het kort

Levering van

Betonlook tegels
Binnentegels
Handvorm tegels
Keramisch Parket
Marmerlook tegels
Metaallook tegels
Natuursteenlook tegels
Terracotta tegels
Terrazzolook tegels

Online assortiment bekijken

Ja

Showroom aanwezig

Ja

Team

Artikelen

Woehoe! Yzina heeft een nieuwe, verbeterde website

Bij ons bedrijf Yzina zitten we niet graag stil. Afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een betere website met nog meer informatie, uitleg en betere foto's. Deze is afgelopen dagen live gegaan....

Onze locatie

Logo Solza

Solza

Solza


Prins Bernhardlaan 3J 2404 NB Alphen a/d Rijn
085 060 5354 Klik om te bellen