Tegelloods.nl


Ketelaarskampweg 14 5222 AL 's-Hertogenbosch
06-30419783 Klik om te bellen

Over Tegelloods.nl

Tegelloods.nl in Den Bosch (onderdeel van Perfectnatuursteen) is onlangst gestart op gestart op 2 april 2018 Tegelloods.nl import rechtstreeks af fabrieken Italie en Spanje mooie materialen in zodat de prijzen scherp (lees goedkoop!) zijn.  Door deskundige hulp kunt u altijd een keuze maken uit het ruime aanbod die te zien is in de ruime showroom in Den Bosch (Nbr) die makkelijk bereikbaar is vanuit de stedendriehoek Utrecht/Breda/Eindhoven. 3 minuten rijden vanaf de snelweg.

De collectie wandtegels van Tegelloods.nl bestaat uit een breed aanbod en diverse afmetingen, van kleine handgevormde wandtegels 10x10 cm tot groot formaat van 60x120 cm. Keukentegels, toilettegels, badkamertegels, noem het maar op, Tegelloods.nl kan het leveren.  Welke fabriek dan ook, het is leverbaar, van Mosa, Sphinx, Marazzi, Castelvetro, Cottoceramix, Alcoceram, noem het maar op.

Collectie vloertegels is bij Tegelloods.nl heel ruim, van de patroontegels Winckelmans, kermamische Portugese patroonvloeren, Winckelmans vloeren, keramisch houten vloeren, natuursteenllook tot keramisch betonvloeren. In zeer veel afmetingen, patronen, kleuren leverbaar.

Zeker de homecollectie Martillo vloertegels, een breed aanbod vloertegels in diverse afmetingen van 30x30 cm tot aan 90x90 cm voor hele scherpe prijzen.

Ook de tegellijmen / voegmaterialen / kitten enz. is leverbaar bij Tegelloods.nl, van Kerakoll, kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Bij ons staan een aantal dingen hoog in het vaandel: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit en natuurlijk niet te vergeten: scherpe prijzen. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk deskundig advies door onze Tegelmeester. Tegelloods.nl levert aan zowel bedrijven als particulieren, van toilet tot projecten, Tegelloods.nl kan u de materialen leveren.

Tegelloods.nl

Ketelaarskampweg 14

5222 AL  's-Hertogenbosch (Nbr)

06-30419783

Foto's

Tegelloods.nl in het kort

Levering van

Binnentegels

Online assortiment bekijken

Ja

Showroom aanwezig

Ja

Onze locatie

Tegelloods.nl


Ketelaarskampweg 14 5222 AL 's-Hertogenbosch
06-30419783 Klik om te bellen